Ouderraad Oedelem

Ouderraad Oedelem

 

 

Voorzittersduo:

Evelyne Beyaert

Jozefien Blanckaert

Secretaris:

Johan Dedeyne

Penningmeester:

Kelly Vanhoutte

   

 

 

 

 

Leden:    o.a.

Tine Rommel

Mercedes De Vestele

Sunita Goegebeur

Elena Haeck

Griet Cocquyt

Ann De Ridder

Diederik Van Loocke

Saskia Van Langeraert

Jill Naeyaert

Sharen Provoost

en nog vele anderen ...

 

 

De ouderraad bestaat uit een groep enthousiaste ouders, die zich samen met directie en schoolteam inzetten voor de school. Door deze samenwerking willen we de school nog beter maken voor onze kinderen.

Wat doen we?

Vergaderingen: in functie van geplande activiteiten (zie hieronder) in de leraarskamer. We plannen zelf en / of helpen vooral bij 'feestelijkheden'. Met de hulp van de ouderraad kan de school net dat beetje meer doen. We evalueren activiteiten. We overlopen wat er op school en bij de ouders leeft. Naast de leden van de ouderraad zijn ook de directeur en twee leerkrachten uitgenodigd. 

Data vergaderingen voor 2018 - 2019: 13 september, 11 oktober, 8 november, (10 januari?), 14 februari, 14 maart, 11 april, 9 mei, 13 juni (Telkens om 20 u. stipt. Om 22 u. ten laatste wordt er afgerond.)

Activiteiten

Halloweentocht (20 okt. '18), kerstmarkt (8 dec.'18 op de Markt), oliebollenbak (1 maart '19), klusdag (30 maart '19), recepties voor Eerste Communie en Vormsel (25 mei '19), hulp bij schoolfeest (1 en 2 febr.), kinderdansfeest (21 juni '19), ... De opbrengst van de activiteiten gaat volledig naar de school. De voorbije jaren werd de aankoop van schoolbanken door de ouderraad ondersteund. Leerlingen die op zeeklassen gaan krijgen een financieel steuntje. Tijdens het schooljaar 2018-201 steunde de ouderraad vooral de aankopen door de school van de 'nieuwe bel', inrichting van de zesde klas en aankoop van nieuwe bankjes voor studie- en opsplitslokalen. Het totale project "vernieuwen van de schoolbanken" is in het lager nu afgerond. Enkele kleuterklassen moeten nog aan de beurt komen.

Hoe doen we het?

Met enthousiasme zetten we ons belangeloos in om het op school plezant te maken voor klein en groot. Een toffe sfeer zorgt voor een aangenaam schoolleven ...

Interesse?

Zin om mee te werken aan de (nieuwe) activiteiten of om gewoon een handje toe te steken op drukke dagen? Van harte welkom. Contacteer één van de leden of neem contact op via het e-mailadres: ouderraad.terbunen@gmail.com. Een seintje geven aan de directeur (directeur@terbunen.be of 0479 33 77 89) is ook een mogelijkheid.

Ga ook eens kijken op onze blog!